Carzando Publisher Program

Word nu partner van Carzando en genereer meer inkomsten met uw website.

Vraagt u zich soms af hoe u meer inkomsten zou kunnen halen uit uw website? Carzando biedt u een uitgelezen kans om op een eenvoudige manier extra inkomsten te genereren door middel van uw website. Treed in de voetsporen van duizenden Carzando partners die betaald worden voor het toevoegen van Carzando informatie aan hun website. Het toevoegen van de Carzando zoekfunctie op uw website, kan u helpen om op een simpele manier geld te verdienen. Bovendien kan u door het toevoegen van de Carzando zoekfunctie waardevolle info toevoegen aan uw website, en dit volledig gratis.

Met de Carzando Search API kunt u zoeken naar de gepaste oplossing voor uw website. Wij kunnen oplossingen aanbieden voor websites in meer dan 50 landen. U blijft baas over uw eigen inhoud, want u kiest zelf waar de auto's zullen verschijnen. Zo bent u zeker dat de look en feel van uw eigen webiste behouden blijft. Wij bieden u bovendien overzichtelijke rapporten aan over het gebruikersverkeer en uw gerelateerde inkomsten.

Laat de bezoekers van uw website auto's zoeken via Carzando. Wij bieden u een eenvoudige code-generatie die al binnen enkele minuten live op uw website kan geplaatst worden. Als uitgever heeft u zelf de keuze. Of u krijgt toegang tot een reeks van volledig aanpasbare widgets om gericht naar auto te zoeken. Of u gebruikt Carzando als een complete zoekmachine.

Bel nu +32(0)78 48 18 71

Aarzel niet om vandaag nog partner te worden van Carzando en contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons