Bel nu +32(0) 474 66 28 06 en Verkoop uw auto nog éénvoudiger

Verkoop uw wagen veilig en stressvrij binnen de 24u!*


Of Installeer onze handige app voor smartphones.
https://auto-verkopen-belgie.com/Carzando is gespecialiseerd in inkoop van tweedehands vervoerwagens. Wij kopen tweedehands personenauto's en vrachtwagens op van particulieren en bedrijven. En we doen dit tegen zeer scherpe prijzen. Professionele service, een betrouwbare deal en een snelle ruil gegarandeerd.

Wij zijn doorlopend op zoek naar goede occasions. Heeft u een personenauto of een vrachtwagen waar u snel vanaf wilt voor een goede prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als u zaken met ons doet, geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij bieden u gegarandeerd de beste prijs. Onze deskundige bepaalt snel en accuraat de waarde van uw auto en stelt u een eerlijke prijs voor. Indien gewenst kunt u uw wagen inruilen tegen een cash betaling.
  • Wij handelen snel! Als u uw auto bij ons te koop aanbiedt, nemen wij snel contact met u op om details door te spreken. Is de prijs overeengekomen en hebben wij een akkoord bereikt, dan zorgen wij ervoor dat de overdracht zo spoedig mogelijk plaatsvindt.
  • Of u nou kiest voor een bankoverschrijving of het verkoopbedrag liever contant ontvangt, uw geld wordt u in alle gevallen direct na de verkoop aan u uitbetaald.
  • Onze service is 100% gratis. Wij regelen de benodigde papieren omtrent de overdracht van uw auto snel en professioneel. Voor u geen rompslomp dus, maar een snelle ruil.
  • Wilt u uw auto te koop aanbieden? Dat kunt u doen door te reageren naar auto-verkopen@carzando.com . Stuur ons de volgende gegevens: merk, type, bouwjaar, kentekennummer, kilometerstand en de conditie waarin de auto verkeert (zoals eventuele schade of andere aanvullende opmerkingen) en het gewenste verkoopbedrag. Indien u wenst dat wij telefonisch contact met u opnemen, laat ons dan weten op welk nummer u te bereiken bent.

Als u dat makkelijker vindt, dan kunt u ook het contactformulier invullen via onze website: http://be.carzando.com/auto/create_wizard_reg

Onze deskundige neemt in beide gevallen zo spoedig mogelijk contact met u op na de ontvangst van uw e-mail.

Heeft u liever direct persoonlijk contact of wenst u eerst meer informatie te ontvangen, neem dan contact met ons op via de contactgegevens

GSM: + 32 474 66 28 06
E-mail: auto-verkopen@carzando.com